Skip to content

Vaderdag-actie bij Escaperoom

Redactie
31 mei 2017 | 10:00

Advertentie

Het is bijna zo ver! Op zondag 18 Juni 2017 is het alweer vaderdag en dan mogen alle vaders eens lekker in het zonnetje worden gezet! Na het spelen van een Escaperoom, mogen alle vaders GRATIS* genieten van een lekker koud speciaal biertje. Wat is er nou leuker om papa te verassen met een Escaperoom én een heerlijke afsluiter naar keuze? Zij kunnen een keuze maken uit de volgende bieren:

Gouverneur Speciale 140
Het is een vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt Gouverneur Speciale 140 een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Blond
Dit bovengistende bier heeft een subtiele bitterheid, een krachtige eigen smaak en een unieke, fruitige afdronk. Een bier dat lekker doordrinkt, gebrouwen met Tettnanger- en Cascadehop. Gouverneur Blond is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Dubbel
Het karamelkleurige mout geeft Gouverneur Dubbel haar unieke smaak en diepe robijnrode kleur. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Stout Op Hout
Stout op Hout is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Hierdoor heeft dit bier een subtiel houtaroma en een weldadige afdronk. Gouverneur Stout is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Tripel
Gouverneur Tripel is een goudblond, licht zoet speciaalbier met fijne hoparoma’s en een hopbloemige smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Neem een kijkje op onze website www.escaperoomlimburg.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden en gebruik de code “PAPA”. Wees er snel bij want VOL = VOL!

* Bij afname van minimaal 1 Escaperoom
* Alleen geldig op 18 juni 2017
* 1 Speciaal bier per papa
* Geen Alcohol < 18 Jaar
* Zolang de voorraad strekt

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie