Skip to content

Slank4Ever – Het succesverhaal van Monique

Redactie
28 mei 2017 | 17:00

Advertentie

“Drie maanden geleden kwam Monique (49) na diverse afvalpogingen zelf te hebben ondernomen bij Slank4ever-Maarheeze voor een intakegesprek. Ze wilde graag van 73 kg naar 65 kg“, zegt Betsy Stienen. “Op de een of andere manier wilde het afvallen maar niet lukken. Ze wou voor eens en altijd op een gewicht zijn waar ze zich prettig bij voelde en dat vooral ook zo houden.

Monique verteld
Bij slank4ever koos ik voor 1xper week coaching en 2x per week voor een EMS Huidbehandeling gecombineerd met de kantelvibratie 13 weken lang.

Betsy heeft mij 13 weken begeleid en er voor gezorgd dat ik mij steeds er bewuster van werd wat ik at en waarom ik ongezond snackte en vooral ook dat dit met mijn reptielenbrein te maken had en hoe ik hiermee kon omgaan. Door de wekelijkse coaching en de dagelijkse recepten die ik van haar kreeg ging ik steeds bewuster en gezonder eten, hierdoor ben ik bijna 10 kilo afgevallen en totaal 58cm geslonken. Ik voel mij nu zelfverzekerd en prettiger dan ooit.

De EMS Huidbehandeling gecombineerd met de kantelvibratie heeft er voor gezorgd dat ik letterlijk  strakker in mijn vel zit, een aangename behandeling  waarbij de cm slinken. Ook al zou ik nu kunnen stoppen en heb ik bereikt wat ik wilde, heb ik toch voor een na traject gekozen, de behandelingen en coaching van Betsy vond ik zo prettig, het heeft mijn leven een positieve verandering gegeven. Dit kan ik iedereen aanraden.

Benieuwd of Betsy Stienen van Slank4ever jou “slank door de overgang” kan helpen? Vraag gerust een geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek aan via www.slank4ever.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie