Skip to content

BeverDoeDag 2017 in Houtsberg Nederweert-Eind

Redactie
28 mei 2017 | 9:00

Advertentie

Zaterdag 10 juni 2017 komen alle bevers, de 4 tot 7 jarigen van Scouting, uit de Regio Weert, bij elkaar op de Houtsberg in Nederweert-Eind om hun jaarlijkse Bever-Doe-Dag te spelen. Van 10 tot 13 uur spelen de jongste leden van de 7 scoutingverenigingen van Weert en Nederweert samen met de spelfiguren Stuiter, Fleur Kleur, Noa, Bas Bos, Professor Plof en nog vele andere figuren, uitdagende spellen op de zandvlakte van de Houtberg.

Dit jaar is het thema: “Binnenstebuiten” Op de Bever-Doe-Dag vraagt Fleur Kleur de bevers te helpen al haar spullen naar buiten te brengen. Ze wil in haar woonkamer namelijk een toneelstuk opvoeren. Maar binnen is het veel te klein. Rebbel stelt voor om de voorstelling buiten op te voeren, dan kunnen er veel meer mensen komen kijken en meedoen. De bevers willen vast ook wel meedoen aan deze talentenshow?

De bevers vormen de jongste speltak van Scouting Nederland: vanaf 4 jaar (groep 1) zijn ze welkom bij alle scoutingverenigingen in Nederland. Hier wacht hen een creatief, leerzaam en (gepast) avontuurlijk programma waarbij de bevers samen met elkaar en de enthousiaste leiding veel lol hebben. In de regio Weert vormen de scoutinggroepen van Tungelroy, Nederweert, Fatima, Boshoven, Keent-Moesel, Leuken en de Stad/Centrum een samenwerkingsverband als de Scouting Regio Weert. Via een regiobestuur wordt samenwerking tussen de scoutinggroepen afgestemd, met name op het gebied van trainingen, kennisuitwisseling en de regiospelen per leeftijdsgroepen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie