Skip to content

Slalom race in Weert

Redactie
23 mei 2017 | 12:00

Advertentie

Zondag 28 mei organiseert ASC van Hornerijders wederom de jaarlijkse Slalom Hornerijders! Een behendigheidswedstrijd voor auto’s. Het is de bedoeling dat een met behulp van pillonnen uitgezet parcours, in een zo kort mogelijke tijd wordt afgelegd. Iedere pillon die omgereden wordt levert strafseconden op.

De slalom vindt plaats op het terrein van Blackwheels aan de Peelterbaan 1a (achter het logistiek magazijn van de Lidl nabij Sluis 16). Ook dit jaar rijden er weer een aantal aansprekende deelnemers mee, waaronder John Clement uit Gastel, dé kampioen ‘Slalom Vlaamse Auto Sportfederatie’ van 2016 in zijn DAF 55. Ook meervoudig winnaar van de Tulpenrallye, Alexander Leurs, zal weer acte de présence geven in zijn opvallende klassieke Opel. Verder zijn er ook een drietal achterwiel aangedreven BMW’s (dit belooft spektakel…), youngtimers Clio 16V & een Peugeot 206 én nog aan aantal andere klassieke auto’s: een Mini, een volledig rally-klare Escort MKII, een Gulf-blauwe Porsche 911 en een Lancia Fulvia.

Mocht je zin hebben om even een kijkje te nemen, dan ben je uiteraard van harte welkom! De toegang voor publiek is gratis.

Er is zelfs nog een mogelijkheid om zelf mee te doen. Er zijn op dit moment nog enkele startplaatsen vrij. Zie hiervoor http://www.hornerijders.nl/?q=slalom-2017

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie