Skip to content

20 mei Open Dag Rabobank in Nederweert

Redactie
15 mei 2017 | 18:51

Advertentie

Op zaterdag 20 mei  is de Rabobank in Nederweert extra geopend. Belangstellenden kunnen dan een kijkje nemen in het nieuwe onderkomen van de bank. Van 11.00 tot 14.00 uur heten de medewerkers van het kantoor aan de Brugstraat 11 u van harte welkom.

Kleurwedstrijd
Ter gelegenheid van de opening organiseert de Rabobank samen met haar nieuwe buren een kleurwedstrijd. Kleurplaten voor de wedstrijd zijn te verkrijgen bij IJssalon Florence en kinderen kunnen deze nog t/m woensdag 17 mei inleveren. Op zaterdag 20 mei worden de prijzen uitgereikt op het nieuw kantoor aan de Brugstraat 11 in Nederweert.

Nieuwe locatie
Sinds 1 mei is de Rabobankvestiging in Nederweert verhuist naar de Brugstraat 11 in Nederweert. Voortaan kunt u hier terecht voor financiële vragen en advies. De dienstverlening van de Rabobank in Nederweert blijft in grote lijnen overeind. Klanten kunnen nog steeds binnenlopen. En worden als vanouds voorzien van informatie en service. Zij het op een andere – compactere – locatie. Rabobank constateert dat beduidend minder mensen een bezoek brengen aan de bank. En dat steeds meer mensen hun bankzaken (online) zelf regelen. Op een moment dat hen dat past. En dat vraagt om aanpassingen.

Openingstijden
Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur 

(Geld)automaten blijven beschikbaar aan Raadhuisplein
De geldautomaat en sealbagautomaat blijven beschikbaar aan het Raadhuisplein in Nederweert. In verband met enkele bouwtechnische aanpassingen is de geldstortautomaat in mei niet beschikbaar.

Bankieren via uw telefoon of intern
Veel bankzaken regelt u tegenwoordig eenvoudig zelf. Direct geld overmaken, uw saldo checken, een vervangende pas of uw pincode wijzigen? Met de Rabo Bankieren App en een smartphone of tablet heeft u uw bank op zak. Ontdek de mogelijkheden via rabobank.nl/zelfregelen. Vragen beantwoorden we ook via telefoon 0495-435 435 of maak gebruik van chat.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wat gebeurt er nu met dat grote pand aan het Raadhuisplein? Zonde van de investering….


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie