Skip to content

Good Souls op Raadpop 2017

Redactie
10 mei 2017 | 22:10

Advertentie

Good Souls is woensdagavond toegevoegd aan de line-up van het Nederweerter festival Raadpop. Een sympathieke up-coming Indie-Rock band die is samengesteld uit Weerter en Nederweerter artiesten van formaat. Ze spelen covers van bekende en minder bekende goden zoals Saybia, Starsailor, Editors, Stereophonics en Tim Christensen, een melancholische deken van muziek.

Raadpop
Rolf Verheijen, de trotse voorzitter van Raadpop, maakte tijdens de Nederweerter versie van de boekpresentatie van Peter Stribos bekend dat deze band het podium zal betreden. “Mooie muziek uit Nederweert moet op Raadpop staan!!” aldus Rolf in een gezellig en druk Guulke met muziekliefhebbers. “Raadpop vind plaatst op 21 en 22 juli op het Raadhuisplein in Nederweert. Voorafgaand aan het festival wordt, in samenwerking met Harmonie St Joseph Nederweert, op donderavond Raadproms gehouden. Maar verder zal ik geen reclame maken, je moet gewoon komen op 20, 21 en 22 juli.”

Good Souls
De band bestaat uit de muzikanten Martijn Linssen, Peter Pagie, Joris Ambaum en Sander Voets. Martijn, Peter en Joris zijn al sinds de middelbare school bevriend met elkaar, maar hebben nog nooit samen muziek gemaakt. Nu doen ze dit aangevuld met gitarist/zanger Sander uit het Peeldorp Griendtsveen. Basgitarist Martijn komt uit Nederweert en speelde tot een jaar geleden nog in de bekende Nederweerter band Starfish Bowl. Drummer Peter uit Weert speelde vroeger in de band Pecan Boulevard. De vierde van de vierkoppige band is gitarist Joris uit Weert, een echte jeugdvriend van drummer Peter.

Volg de band via hun Facebookpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie