Skip to content

Tante Sjaan vindt ‘telefoonmeisje’

Redactie
5 mei 2017 | 15:38

Advertentie

Jeanette Clauwers uit Nederweert-Eind alias Tante Sjaan heeft het meisje met het syndroom van Down gevonden dat tijdens Koningsdag op de Oranjemarkt in Nederweert haar vrolijke telefoon wilde kopen. De ouders van het meisje wilde de telefoon graag kopen voor hun dochter toen ze er achter kwamen dat er geen stekker bij zat en uiteindelijk de koop niet doorging.

Eenmaal thuis bleef het aan haar knagen. Ze ging op zoek naar de missende stekker en toen ze hem eenmaal gevonden had, wilde ze hem graag aan het meisje geven. Ze plaatste een oproep op Facebook om in contact te komen met het meisje. Dit bericht werd massaal gedeeld op de sociale media en ze werd overspoeld met reacties. Zelfs Hart van Nederland en L1 kwamen op bezoek en maakten opnames.

Nicole Nijnens
Vandaag kregen we te horen dat het meisje, de 29-jarige Nicole Nijnens uit Nederweert, getraceerd is middels de foto van Richard van der Steen, fotograaf van Nederweert24. De moeder van het meisje herkende meteen de kraam op de foto die getoond werd in de uitzending van Hart van Nederland.

Vrijdagmiddag heeft Nicole de telefoon opgehaald. “Ze straalde helemaal en vindt het helemaal geweldig dat ze vanavond op tv komt,” aldus tante Sjaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie