Skip to content

Dorpsfeesten Leveroy met bomvol en gevarieerd programma

Redactie
4 mei 2017 | 19:05

Advertentie

Het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni staat in het teken van de Dorpsfeesten in Leveroy. Met een bomvol en gevarieerd programma dat voor jong en oud een mooie avond of een dagje uit biedt. De gezamenlijke verenigingen in Leveroy organiseren de Dorpsfeesten ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van de parochie Leveroy.

De festiviteiten vinden plaats in de feesttent die op de parkeerplaats naast café-zaal Wetemans komt te staan. Met op vrijdagavond een programmering die menig liefhebber als muziek in de oren klinkt! The Classics Revival Band, Creedence Clearwater Revival Band en The Eagles Tribute Band met René Innemee zijn klinkende namen die muziekliefhebbers doen watertanden. En ze treden alle drie op op vrijdag 9 juni. Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop slechts €12,50 en aan de dagkassa €15,-.

Dak eraf
Op zaterdag gaat het dak eraf, want dat is het thema ‘Het foute feest’. Met ook hier weer een line up van grote allure! 3FM DJ Domien Verschuuren en daarnaast DJ’s van QMusic met het foute uur. En zij worden geflankeerd door DJ Paul van de Laar en Dansado en de Feestneger. Deze laatste act speelde het afgelopen jaar op alle grote festivals en zweepte het publiek volledig op. Via de facebookpagina van de dorpsfeesten is er een ophaal- en thuisbrengservice met een heuse limousine te winnen voor deze avond! De toegang voor deze zaterdagavond 10 juni is 16+ en kaartjes kosten in de voorverkoop €10,- en aan de dagkassa €12,50.

Familiedag
Zondag 11 juni is een familiedag met als eerste om 10.30 uur een mis in de H. Barbarakerk te Leveroy. Gemengd Koor Milagri en Fanfare Concordia luisteren deze mis op. Na de mis gaat het onder begeleiding van Schutterij St. Barbara naar de feesttent voor een kort officieel moment. Vanaf 12.30 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ‘Kieke in Leivere’. Op een achttal plaatsen wordt er verteld over de geschiedenis van Leveroy en kan er op een aantal locaties ook binnen worden gekeken. Inschrijven is noodzakelijk (www.dorpsfeestleveroy.nl), omdat er in groepen van circa 20 personen wordt gelopen en dit volgens een tijdschema gaat. De kosten hiervoor bedragen €5,- per persoon en dat is inclusief een consumptie en een stuk vlaai.

Diverse optredens
De rest van de middag is er Kwisutwaal junior (een kwis voor de jeugd, ook op inschrijving), zijn er springkussens en diverse optredens van lokale artiesten in de tent. Daarnaast zal op schermen meer geschiedenis van Leveroy te zien zijn. Deze activiteiten in de tent zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.dorpsfeestleveroy.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie