Skip to content

Voel je je betrokken bij de medemens en wil je iets doen?

Redactie
24 april 2017 | 11:00

Advertentie

Voel je je betrokken bij de medemens en wil je iets doen? Een praatje met iemand maken, wandelen of samen een boodschap doen? Of juist de handen laten wapperen, een lekkende kraan repareren, een kapotte lamp vervangen of een keertje het gazon maaien? Bij het Ospels Steunpunt zijn ze op zoek naar mensen die hun hulp aan willen bieden. Ook al is het maar een uurtje en het hoeft ook niet elke week. Of ben je juist diegene die hulp zoekt?  Ook dan ben je welkom bij het Ospels Steunpunt.

Ze helpen je graag om samen een oplossing te bedenken. Ben je meer een type om in een team te functioneren? Help je graag met het bedenken van ideeën ? Of wil je wat betekenen in het verzinnen en uitvoeren van projecten? Dan ben jij misschien wel diegene die precies op zijn plek is binnen het bestuur. Heel graag willen ze met jou in gesprek gaan.

Kortom, heb je vragen of bied je je hulp aan op welke manier dan ook, neem contact op met het Ospels Steunpunt. Dit kan op een aantal manieren:

  • Via mail: bestuur@ospelssteunpunt.nl
  • Telefonisch:  Je kunt bellen naar het telefonisch spreekuur via het nummer 0495-677111. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 9.00-11.00 uur. Bel je tijdens dit spreekuur dan wordt je doorverbonden met een professionele medewerker van het steunpunt in je dorp.
  • Op locatie: Door het spreekuur te bezoeken in het gemeenschapshuis Haaze-hoof, Aerthijsplein 3 in Ospel, elke donderdag van 14.00-16.00 uur.

Eigen kracht, samen aanpakken’ daar zijn ze sterk in!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie