Skip to content

Koningsspelen Nederweert weer zeer succesvol (Foto’s)

Redactie
21 april 2017 | 20:43

Advertentie

Vrijdagmiddag hebben de kinderen van de gemeente Nederweert weer kunnen genieten van de jaarlijkse Koningsspelen in Nederweert. Voor de toeschouwers wat fris maar voor de kids een fantastisch weertje om heerlijk buiten actief bezig te zijn.

Koningsspelen Nederweert

Op De Bengele was het een drukte van kinderen van groep 3 t/m 4 die diverse sportclinics hebben gevolgd. De sportclinics bestonden hier uit o.a.: dansen, turnen, basketbal, taekwon-do (zelfverdediging), volleybal, voetbal en tennis. Alles kon vandaag onder geweldige begeleiding van trainers van diverse sportaanbieders van Nederweert. Aan de rode wangen, lachende gezichten en het enthousiaste geluid was te merken dat de kinderen een topdag hebben beleefd!

Ook op de voetbalvelden van in Ospel was het een groots sportspektakel! De jeugd van groep 5 t/m 8 konden deelnemen aan diverse spellen zoals voetbal, trefbal, een hindernisbaan in de vorm van een mixtoernooi. Tijdens het voetballen werd er hard gestreden door de jongens en meiden om doelpunten te scoren. Bij de mixspelen zijn diverse luchtkussens getrotseerd. Bij de finales werd er luid aangemoedigd. Wat een sfeer!

De Koningsspelen 2017 zijn mede mogelijk gemaakt door de inzet van: alle Nederweerter scholen, DéDé Dance, Gympoint, Jumping Giants, VC Fortutas, TKD Kids, NTC’72, Dansrijck, Vitae Taekwon-Do, A L Dance, RKSVO, Sporthal de Bengele, diverse (CIOS) studenten, KERNgezond, Sport Nederweert en alle overige vrijwilligers!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00

Advertentie