Skip to content

Steven (20) organiseert muziekfestival na diagnose kanker

Redactie
18 april 2017 | 12:00

Advertentie

Tien weken geleden is bij Steven Voesten lymfklierkanker geconstateerd. Steven is 20 jaar en woont samen met zijn ouders en twee broers in Ospel. Naast zijn studie International Business en Management aan Fontys/HBO in Venlo is Steven veel met muziek bezig en draait hij regelmatig als dj. Muziek is nu zijn drijfveer tijdens de zware kuren die hij krijgt in het AZM in Maastricht.

Steven is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, hij wil er wat positiefs van maken. De entertainment-industrie is waar zijn hart ligt en hier wil hij dan ook wat mee doen gedurende deze heftige periode. Hij heeft zelf een festival georganiseerd om zo kanker nogmaals onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing. Eerder deed hij dat al voor KiKa met Ronnie Flex (voordat hij de diagnose kreeg).

Het festival heet: ‘CURE Festival 2017’ en vindt plaats op zaterdag 13 mei in de Music Dome in Kerkrade. De opbrengst van de verkochte kaarten gaat naar het KWF. De stichting heeft het festival dan ook opgenomen in hun acties (www.acties.kwf.nl). Tijdens het festival treden bekende DJ’s op, waaronder Lucas en Steve, Morello Twins, Pep en Rash. Ook deze DJ’s en hun management doen gratis mee om KWF te steunen.

Ondanks zijn ziekte blijft Steven (DJ Steve Turnt) heel positief, de muziek sleept hem door deze zware tijd heen. Muziek verwoordt waar woorden soms tekortschieten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie