Skip to content

Nu ook beweegaanbod voor speciale doelgroep op De Bengele

Redactie
8 april 2017 | 12:00

Advertentie

Stichting De Bengele Beweegt wil dat voor alle doelgroepen een hoogwaardig beweegaanbod aanwezig is in Nederweert. Werkgroep ‘Een leven lang’ van de stichting heeft vorig jaar in dit kader een pilot ontwikkeld voor mensen met een beperking, genaamd de Special Sportmix. De doelgroep heeft kunnen ervaren hoe leuk sporten is en sportverenigingen hebben kennis kunnen maken met de doelgroep. Vanuit beide partijen is de pilot succesvol gebleken. Daarom heeft De Bengele Beweegt besloten er een structureel vervolg aan te gaan geven.

Vanaf 22 april kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of gedragsproblematiek terecht bij de Special Sportmix. De beweeglessen vinden 1 keer in de drie weken plaats op zaterdag van 11.30 tot 13.00 uur.

De Special Sportmix is een zeer afwisselend beweegprogramma. Iedere week worden andere sporten beoefend. Verenigingen die gevestigd zijn op De Bengele zorgen om de beurt voor een leuke les. De eerste weken gaan ze starten met voetbal (RKSV Merefeldia), handbal (MEOS handbal), tennis (NTC) en basketbal (Jumping Giants), daarna zullen nog vele andere sporten volgen. De les wordt altijd door professional Nicole Idema gecoördineerd. Opgeven en info via Nicole nicoleidema@outlook.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie