Skip to content

“Eric dotj ut rustig”wint 4e editie muziekquiz

Redactie
8 april 2017 | 18:28

Advertentie

Afgelopen vrijdag werd voor de vierde maal de muziekquiz bij cafe de Prins gehouden. Ook deze vierde editie stond in het teken van Global Exploration. Dit jaar zijn het Niels Vossen en Fleur de Graef die 3 weken op interculturele stage gaan naar India.  Zij proberen met deze avond een deel van hun reis te bekostigen.

In een deelnemersveld van maar liefst 21 teams bleek uiteindelijk “Eric dotj us rustig aan” de sterkste. Zij hadden een half punt voorsprong op de Thieu Minten fanclub. Het team: Jan Piert Joris en Wienand maakte de top 3 compleet met 71 punten.

De teams werden muzikaal behoorlijk op de proef gesteld. Zo verzorgde elke muzikant van de band Sanquin een onderdeel, lieten de organisatoren Rob en Bas Poels de deelnemers zweten op o.a. het koningslied en hadden Niels de Fleur allerlei kledingstukken en voorwerpen van bekende artiesten verzameld. Harold Geurtjens zorgde met zijn trompet of moet ik zeggen tepmort voor het meest moeilijke onderdeel in vier jaar. Hij speelde vijf liedjes achterste voren. Oze Hoempa bleek het enige team te zijn die hier iets in kon ontdekken of zouden ze vaker muziekstukken achterste voren spelen….

Kortom was het weer een zeer geslaagde muzikale avond. De contracten voor volgend jaar zijn weer getekend, dus ze zien iedereen graag weer terug op de vijfde editie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie