Skip to content

We stellen voor: maestro Alexander

Redactie
4 april 2017 | 18:00

Advertentie

Zin in mooie muziek, zin in prachtige zang, zin in een feestje? Guulke’s Lakeside Music Night biedt het allemaal! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april presenteert harmonie St. Joseph Nederweert in samenwerking met Gestique een volledig nieuw concept in De Pinnenhof in Nederweert.

Tijdens de Lakeside Music Night zullen verschillende maestro’s het dirigeerstokje van onze dirigent gaan overnemen. We stellen ze de komende weken graag aan je voor:

Alexander Louwers
Ik ben Alexander Louwers. Samen met mijn broer Jaimie ben ik eigenaar van Xperal BV. Wij zijn distributeur en installateur van zonnepaneleninstallaties. We zijn gespecialiseerd in duurzame energie en plaatsen vooral panelen op grote projecten zoals boerderijen en bedrijven, maar ook bij particulieren installeren wij zonnepanelen.

Ik doe mee omdat ik het een ontzettend leuk initiatief vind. Ik luister graag naar muziek, maar ik ben niet muzikaal. Als ik een notenbalk zie, is dat Chinees voor mij. Onze dochter speelt klarinet en wil mij wel wat leren, maar ik ben toch blij met de professionele lessen. Het zal toch een hele uitdaging worden!

Meedoen aan ‘Lakeside Music Night’ biedt mij de kans om samen met andere Nederweertse ondernemers een leuke avond te verzorgen. Uiteraard ga ik mijn best doen om de eerste prijs en natuurlijk de eeuwige roem in de wacht te slepen en als eerste ‘Nederweerter Maestro’ de boeken in te gaan. Maar het meedoen is voor mij belangrijker dan het winnen. Alhoewel…

Meer informatie over Guulke’s Lakeside Music Night.

Voor meer informatie over de kaartverkoop en indeling Maestro’s per avond kun je kijken op www.harmonienederweert.nl of www.facebook.com/LakesideMusicNight

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie