Skip to content

Franciscus Huis Weert is klaar voor Weert On Stage

Redactie
4 april 2017 | 9:54

Advertentie

Vorige week is de informatieavond geweest van Weert On Stage. Met ruim 50 mensen uit het bedrijfsleven werd het concept van Weert On Stage enthousiast ontvangen.

Volgende week dinsdag is zover, de 1e editie van Weert On Stage! Er zullen meer dan 100 beroepsbeoefenaren meedoen en de toekomstige CEO’s warm maken voor hun beroep. Ca. 500 VMBO-leerlingen van deelnemende scholen uit Weert en omgeving zullen in twee rondes het Beroepenfeest bezoeken en in gesprek gaan met het lokale bedrijfsleven over wat hun beroep zo leuk maakt én wat hun beroep misschien zo zwaar maakt. Want de beroepskeuze werkt natuurlijk twee kanten op. Het is mooi als we leerlingen echt warm kunnen maken voor het beroep waar ze al jaren mee in hun hoofd zitten. Maar misschien behoeden we VMBO-leerlingen ook wel om een verkeerde vervolgopleiding te kiezen voor een beroep dat ze eerder van de buitenkant af heel leuk leek. Beide is natuurlijk winst.

Het decor voor deze 1e editie van Weert On Stage is het Franciscus Huis Weert. De zaal wordt omgetoverd tot een groot Beroepenfeest, want wij vinden dat het een feest mag zijn om over je toekomst na te denken. Wil je nog deelnemen, aanmelden kan nog tot aanstaande vrijdag via www.weertonstage.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie