Skip to content

Afslanken een willen of een moeten

Redactie
2 april 2017 | 18:35

Advertentie


Wanneer je wéét dat je als doel hebt gesteld om af te slanken en je wéét dat je dat echt gaat waarmaken, dan kun je merken dat je tegen jezelf zegt, ja ik wéét dat dat gaat gebeuren en ik ga dat écht waarmaken. Maar alles wat je wéét dat je gaat doen, betekent dat je er op het moment nog niet mee bezig bent. Wéten dat je over een bepaalde periode 15 kg lichter bent, maakt nog niet dat je dit op dit moment aan het creëren bent.

Wéten dat je gezonder moet gaan leven en actie moet gaan ondernemen, is totaal iets anders dan dát je gezonder gaat leven en ook daadwerkelijk actie gaat ondernemen. Op het moment dat je wéét dat jij je droomfiguur wil gaan creëren, is er een heel groot verschil tussen wéten en het ook dáádwerkelijk doen. Vaak zeggen mensen ja ik wil ook 15 kg afvallen, maar als ze daar géén moeten van maken, en er wordt geen goed actieplan opgesteld kan je er donder op zeggen dat dat niet gaat gebeuren. Het creëren van een slank figuur vergt meer dan alleen maar een willen, dat kun je alléén creëren door het ook daadwerkelijk te gaan doen.En wachten en hopen of het gaat gebeuren vergt je enorm veel energie, zelfs zoveel, dat je je daardoor alleen maar slechter gaat voelen. Maar als je van dat willen een moeten maakt,  ga je steeds meer mogelijkheden en kansen zien. Grijp je die kansen niet dan zul je merken dat je je alleen maar slechter gaat voelen.

Dus stop met hopen, willen en wensen van je droomfiguur, want dat is simpelweg verspilling van je tijd. Het enige wat je gaat helpen is het hopen, willen, en wensen om te zeten in  daadwerkelijke actie.

Wil jij weten hoe we jouw willen om kunnen zetten in een móeten, door samen een goed actie plan op te zetten? Klik hier om een geheel vrijblijvend en gratis persoonlijk gesprek. Zodat we een mega verschil kunnen gaan maken in het leven wat jij gaat creëren en dat je in de zomer weer lekker in je bikini op het strand kan gaan liggen.

Benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan via de site www.slank4ever-maarheeze.nl of bel 0495-587225

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00

Advertentie