Skip to content

Weertse Dajenne (18) in finale ‘Miss Teen of Limburg’

Redactie
28 maart 2017 | 21:00

Advertentie

Dajenne Hurkmans is 18 lentes jong en komt uit Weert. Afgelopen 4 maart heeft ze meegedaan met de casting van Miss Teen of Limburg. Ze is nu door naar de finale op 13 mei die wordt gehouden in “De Polfermolen” in Valkenburg.

Miss Teen of Limburg is de missverkiezing voor de provincie Limburg. Elk jaar worden er twee winnaressen uit deze provincie gekozen die mogen uitkomen in de miss verkiezing Miss Beauty of the Netherlands & Miss Teen of the Netherlands.

Dajenne is de enige kandidaat uit Weert die de Limburgse finale heeft gehaald. Maar nu komt het aan op de publieksstemmen. “Het is voor mij een hele ervaring om in de finale te mogen staan, aangezien ik nog nieuw ben op dit vlak. Het lijkt me fantastisch om de finale te winnen! De komende maanden gaan wij finalisten ons voorbereiden op de finale! Ook zullen wij ons gaan inzetten voor Stichting Haarwensen, om geld op te halen voor kinderen met ‘Kaal Hoofdigheid’.”

Mocht je Dajenne willen steunen dan kan dat door een SMS te sturen naar: “Poll Limburg Dajenne” naar 3010 (dit kost €1,10 per ontvangen bericht).

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie