Skip to content

We stellen voor: maestro Ine

Redactie
28 maart 2017 | 18:00

Advertentie

Zin in mooie muziek, zin in prachtige zang, zin in een feestje? Guulke’s Lakeside Music Night biedt het allemaal! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april presenteert harmonie St. Joseph Nederweert in samenwerking met Gestique een volledig nieuw concept in De Pinnenhof in Nederweert.

Tijdens de Lakeside Music Night zullen verschillende maestro’s het dirigeerstokje van onze dirigent gaan overnemen. We stellen ze de komende weken graag aan je voor.

Ine van Woensel
Op een dag kwam mijn man Ruud thuis en zei dat ETF de Lakeside Music Night van Harmonie St. Joseph ging sponsoren via deelname aan het ‘ Maestro-concept’. Hij vertelde me wat de bedoeling was en vroeg ineens of ik de Maestro zou willen zijn. Ik zei ja, maar kreeg het daarna toch wel lichtjes benauwd.

Samen met Ruud woon ik nu bijna 7 jaar in Weert. Ik ben logopediste van beroep, zing in een koor (Vivace in Weert) en kan noten lezen, maar verder houden mijn muzikale aspiraties  op. Dat ik dan nu mee doe aan deze maestro competitie is een hele uitdaging, die ik wel heel erg leuk vind. Ik ga mijn best doen om er een leuke competitie van te maken!

Meer informatie over Guulke’s Lakeside Music Night.

Voor meer informatie over de kaartverkoop en indeling Maestro’s per avond kun je kijken op www.harmonienederweert.nl of www.facebook.com/LakesideMusicNight

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie