Skip to content

Grote ravage na plofkraak Ell

Redactie
27 maart 2017 | 14:00

Advertentie

De plofkraak in Ell maandagochtend heeft voor een grote ravage gezorgd in het spiksplinternieuwe gemeenschapshuis Ellenhof. De ruimte waarin de pinautomaat zit is aan alle zijden ontzet door de drukgolf van de explosie.

Twee mannen
Buurtbewoners die wakker waren geworden van de knal zagen direct na de explosie twee mannen aan de automaat trekken. “Eén van de twee kroop zelfs in de automaat”, aldus een getuige die het voorval vanuit zijn slaapkamerraam zag gebeuren. Naderhand zag zijn vrouw de mannen met een grote cassette richting een auto lopen en hard weg rijden. “In een mum van tijd was het gebeurd. Ik riep nog naar mijn man, bel 112!” Ook andere buurbewoners die wakker waren geworden hebben 112 gebeld.

Buurtonderzoek
De politie is gestart met een buurtonderzoek. Getuigen die de politie nog niet gesproken hebben, worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Alle kleine stukjes informatie kunnen helpen in het onderzoek.

Herstel
Bouwbedrijf Teng Wijen uit Nederweert is bezig met het stutten van de wanden. Daarna zal worden bekeken wat de herstelwerkzaamheden zijn en hoe die het beste gerepareerd kunnen worden. Of dit alles klaar is voor de ‘officiële opening’ komende maand is niet duidelijk.

Lees ook: Plofkraak bij pinautomaat Ell

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie