Skip to content

We stellen voor: maestro Marianne

Redactie
21 maart 2017 | 18:00

Advertentie

Zin in mooie muziek, zin in prachtige zang, zin in een feestje? Guulke’s Lakeside Music Night biedt het allemaal! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april presenteert harmonie St. Joseph Nederweert in samenwerking met Gestique een volledig nieuw concept in De Pinnenhof in Nederweert.

Tijdens de Lakeside Music Night zullen verschillende maestro’s het dirigeerstokje van onze dirigent gaan overnemen. We stellen ze de komende weken graag aan je voor. Te beginnen met Marianne.

Marianne Koolen-Mackus
Mijn naam is Marianne Koolen-Mackus, ik ben 46 jaar en getrouwd met Ron Koolen. Samen hebben we 2 kinderen Raf van 8 jaar en Nanna die 16 april 7 jaar wordt. We wonen in Ospel op de Stad. Samen met mijn zus en zwager zijn we eigenaren van Mackus  VOF, een familiebedrijf dat mijn vader Wiel Mackus gestart is in 1982. Schoonbroer Ruud en zus Danielle houden zich bezig met de verzekeringen en hypotheken samen met 4 personeelsleden. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de afdeling reizen samen met 4 personeelsleden. Reizen is dan ook een van de dingen die ik heel graag doe en gelukkig deelt mijn gezin deze passie. Als sport doe ik progress fitness en tennissen.

Waarom ik meedoe? Ruud is de muzikale van ons drie en vond dit een leuk idee. Hij dacht dat het beter was dat iemand er blanco instapte. Aangezien er dan maar, volgens die andere twee, eentje overblijft, is de keus al gauw gemaakt. En och, al kan ik er niks van, we hebben dan toch deel mogen nemen aan een leuk evenement. Hopelijk kost het niet te veel bloed zweet en tranen…maar ik ben er bang voor.

Voor meer informatie over de kaartverkoop en indeling Maestro’s per avond kun je kijken op www.harmonienederweert.nl of www.facebook.com/LakesideMusicNight

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie