Skip to content

D66 Nederweert doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Redactie
21 maart 2017 | 12:00

Advertentie

Nu de Tweede Kamerverkiezingen zijn geweest is het volgens D66 Nederweert tijd om vooruit te kijken. Dan zijn er namelijk alweer verkiezingen, maar dan voor de gemeenteraad. D66 Nederweert heeft formeel besloten om volgend jaar mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Gesteund door de vele stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen en een verdubbeling in ledenaantal gedurende de afgelopen maanden, gaat D66 Nederweert vol vertrouwen de strijd aan om de Nederweerter raadszetels.

Kansen
D66 ziet enorm veel kansen in Nederweert. Kansen voor jongeren, duurzaamheid, horeca, fietsers en leefbaarheid. Maar ook kansen voor ouderen, democratie, zorg, onderwijs en cultuur. Kijk voor een overzicht van de standpunten op www.d66nederweert.nl.

Wat D66 betreft is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen al begonnen. Democratie is namelijk niet alleen campagne voeren vóór de verkiezingen, maar ook daarna in contact blijven met de burger. Om aan te tonen dat ze er zijn, ook buiten campagnetijd, gaan ze voortaan elke maand de straat op om met mensen in gesprek te gaan.

D66 is  altijd op zoek naar goede ideeën en mensen die mee willen denken. Laat weten waar je kansen ziet voor Nederweert via kansen@d66nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Winnaar van de Beaujean Awards 2024 komt uit Nederweert-Eind
Frank en Yvonne Janssen uit Nederweert-Eind
20 september 2024 | 13:00
Screenshot
Ervaar je klachten aan voeten?
20 september 2024 | 12:00
BESTELDE FOTO
Profiteer van de kortingsactie
20 september 2024 | 11:00
Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00

Advertentie