Skip to content

Junior Rangers NP De Groote Peel klussen er op los!

Redactie
21 februari 2017 | 15:36

Advertentie

Op zaterdag 18 februari mochten de Aspirant Junior Rangers van Nationaal Park De Groote Peel zich uitleven met dennenappels, hamers, plankjes en spijkers. Er werd namelijk hard gewerkt aan het maken van insectenhotels en nestkasten.

Bijeenkomst 18 februari
Voorafgaand aan het klussen kregen de Junior Rangers hun kleding uitgereikt. Hiermee is nog beter zichtbaar dat ze ambassadeur zijn van het nationaal park en onderdeel zijn van het netwerk van Junior Rangers Nederland én Europarc Junior Rangers. Met diverse materialen uit de natuur en uit de bouwmarkt gingen de jongeren aan de slag. Van het zagen, vijlen en timmeren wordt je hongerig. Op een zelfgemaakt vuur werden dan ook lekkere worstjes bereid om de honger te stillen.

 Jongeren en begeleiding gezocht
Jongeren van 12 t/m 15 jaar oud uit de regio die meer willen leren over de natuur in het nationaal park en op zoek zijn naar gezelligheid kunnen een keer kennis komen maken. Deelname voor een seizoen kost EUR 50,00. Personen van 21 jaar of ouder, met VOG verklaring, kennis van het gebied en affiniteit met jongeren, die het leuk vinden om mee te helpen bij de organisatie van het programma kunnen zich eveneens melden. Voor vragen en/of aanmelden neemt men contact op met IVN Limburg via: limburg@ivn.nl of 0475 – 386 460.

Meer informatie over Junior Rangers en over het programma in NP De Groote Peel vindt men via www.np-degrootepeel.nl > Ontdek > Junior Rangers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie