Skip to content

Nieuwe filiaalmanager CarProf van Gog Auto’s

Redactie
15 februari 2017 | 19:43

Advertentie

Jan-Willem van Gog van CarProf van Gog Auto’s heeft Ron Bruekers als filiaalmanager aangesteld. Jan-Willem is in oktober betrokken geraakt bij een ernstig motorongeluk en is voor lange tijd uit de roulatie. “Dat is de reden waarom ik besloten heb om het CarProf Van Gog Auto’s team te versterken met de heer Ron Bruekers per 15-2-2017 als filiaalmanager. Bij hem kun je terecht voor al je vragen op het gebied van Automotive. Hij is verantwoordelijk voor alle technische en commerciële activiteiten”, aldus Jan-Willem.

Ron Bruekers
Ron Bruekers heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Automotive zowel op de personenautomarkt als de vrachtwagenmarkt. Vorige werkgevers zijn onder andere MAN, EMA, Van Mossel Weert bv en Autobedrijf Winters bv. Taken als magazijnbeheer en werkplaatsreceptie zijn voor hem niet onbekend en hierin heeft hij veel ervaring opgedaan.

CarProf Van Gog Auto’s is opgericht in januari 1994 en heeft een overdekte showroom van 800 m², verdeeld in twee verdiepingen, en een goed geoutilleerde werkplaats van 400 m². Ze zijn specialiseert in de verkoop van gebruikte auto’s en het onderhouden/repareren van alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens, maar zijn met name gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Seat en Audi.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie