Skip to content

Alles voor in en om het huis

Redactie
14 februari 2017 | 16:00

Advertentie

multimate-heijnen-leveroyMultimate Heijnen Leveroy is al jarenlang gevestigd aan de Houtsberg in Leveroy. De winkel ligt in het buitengebied tussen de kerkdorpen Kelpen Oler, Leveroy en Nederweert Eind. Harrie en Anneleen gingen in de winkel aan de slag en namen in 1995 het familiebedrijf over.

multimate-leveroy-harrie-en-anneleenAan de ene kant zijn we een Doe-Het-Zelf winkel, aan de andere kant een drive-in, zoals grote bouwmarkten ook wel eens hebben“, vertelt Harrie. Sinds jaar en dag voert de winkel de slogan ‘Alles onder één dak’. Daarmee wordt bedoeld dat de zaak alle producten en vakkennis in huis heeft voor nieuwbouw, verbouw van je huis, garage of tuinhuis, of voor de inrichting van het huis of de tuin. “We kunnen eventueel een vrijblijvende, gespecificeerde offerte voor de hele woning verzorgen, van de bakstenen tot het hang- en sluitwerk voor de deuren“. Er is een ruime keuze in gevelstenen, binnenmuurstenen, dakpannen, isolatie, deuren, wanden en plafonds en dergelijke. Ook voor de inrichting van je nieuwe of bestaande huis, bedrijfspand of tuinhuis kun je bij ze terecht voor verlichting, sanitair en pvc, vloeren en plafonds, zonwering binnen en buiten. Daarnaast voeren ze een uitgebreid assortiment ijzerwaren, hout en plaatmateriaal, gereedschap en verf om de klus te kunnen klaren. Kun je zelf niet klussen, dan helpen ze je om je klus te kunnen klaren. “Kortom, we bieden alles voor nieuw- en verbouw onder één dak, van de fundering van uw woning of bedrijfspand tot het laatste schroefje van je deurbel. En desgewenst bezorgen wij de materialen aan huis“.

Multimate Heijnen Leveroy beschikt over een winkelruimte van 1000m2, een groot buitenterrein en een timmerwerkplaats waar hout- en plaatmateriaal op maat gemaakt kan worden. Samen met het personeel zijn ze je graag van dienst bij je klus, groot of klein. Het personeel volgt allerlei cursussen en trainingen bij leveranciers om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken. Naast een gedegen advies, ben je bij Heijnen bouwmaterialen, tevens verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Je vindt Multimate Heijnen Leveroy aan de Houtsberg 16 in Leveroy, tel. 0495-651450. Openingstijden: ma-vr van 8 tot 18.00 uur, za. Van 8.00 tot 17.00 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie