Skip to content

Milo en Fenna schoolprinsenpaar De Tweesprong

Glendi
10 februari 2017 | 15:30

Advertentie

Op vrijdagmorgen 10 februari werden de schoolprins en –prinses van basisschool de Tweesprong op speciale wijze bekendgemaakt. Prins Richard en prinses Claudia van KV De Piepkukes waren hier uiteraard ook bij aanwezig.

Een filmploeg had opnames in de wijk gemaakt. In een filmpje was te zien hoe er een route door de wijk werd afgelegd. Er kwamen diverse huizen in beeld. En steeds was de vraag: Zou de prins of prinses hier soms wonen…!? Uiteindelijk kwam de ploeg in de huizen van de nieuwe schoolprins- en schoolprinses terecht. Dat was een opluchting voor de kinderen van groep 8 die in spanning zaten te wachten.

Graag stelt het team en de oudervereniging van basisschool De Tweesprong de prins en prinses aan jullie voor. Hier zijn ze dan: prins Milo I en prinses Fenna. Zij regeren de komende weken over de school, geassisteerd door hun adjudant Gijs en vorstin Indy. Het prinsenpaar regeert onder het motto:

Lach, geneet, spring en hos;
Dit joar goan vae bi-j de Tweesprong hielemoal los!

Direct na de bekendmaking hebben zij alle leerlingen opgeroepen om er ook dit jaar weer een fijne tijd van te maken en een grootse schooloptocht in elkaar te zetten. Dit is het hoogtepunt tijdens hun regeerperiode. De schooloptocht zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 24 februari vanaf 13.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie