Skip to content

Carla en Erwin openen Knapen Bloemen & snijheesters

Redactie
26 januari 2017 | 20:00

Advertentie

Op vrijdag 27 januari openen Carla en Erwin de deuren van Knapen Bloemen & snijheesters aan de Hoek 10 in Nederweert. Vanaf morgen kun je er elke donderdag, vrijdag en zaterdag terecht voor mooie boeketten en andere bloemwerken. Vanaf medio april gaat, zoals je gewend bent, ook de buitenshop dagelijks open tot oktober. Carla en Erwin zijn super trots met hun nieuwe look en feel voor de winkel. “In 2011 zijn we begonnen met snijheesters en met de opening van de winkel komt een droom uit. Erwin vol passie in de kwekerij en ik neem het bloemwerk voor mijn rekening”, vertelt Carla.

Knapen Bloemen & snijheesters

Bestellingen kunnen de hele week door geplaatst worden en deze kunnen ook buiten de openingsdagen opgehaald worden. Doordat ze slechts enkele dagen per week geopend zijn, kunnen ze – naast het werk in de kwekerij – alle aandacht aan de bloemwerken besteden. Een tevreden klant staat op de eerste plaats. Bloemen zijn immers emotie. Een groot aantal snijbloemen kweken ze zelf en hiervan kunnen ze de versheid garanderen. De overige bloemen worden ingekocht bij andere kwekers en/of de veiling.

Tijdens de openingsdagen op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari ontvangt elke klant een leuke attentie. Tevens maakt hij of zij dan kans op een voorjaarsboeket dat tijdens de openingsdagen verloot wordt.

Nieuwsgierig geworden? Kom binnenkort een kijkje nemen bij Knapen Bloemen & snijheesters, Hoek 10 in Nederweert. Het laatste nieuws kun je volgen op hun Facebookpagina.

De openingstijden zijn:

  • donderdag 10.00 uur tot 17.00 uur
  • vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
  • zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur

Advertentie

1 Reactie

  1. Carla en Erwin heel veel succes toegewenst met jullie bloemenwinkel met fantastische bloemstukken en kwekerij.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie