Skip to content

Outrageous Festival Leveroy krijgt Festival Award

Redactie
21 januari 2017 | 21:10

Advertentie

Het inmiddels bekende Outrageous Festival Leveroy heeft vandaag een Festival Award uitgereikt gekregen voor het festival met de beste logistiek uit de Benelux. Stephan Raetsen, Arjan Korsten en Lou Corsten hebben vanavond deze prijs in ontvangst mogen nemen.

Op basis van 55.000 stemmen van artiesten en bezoekers is deze award toegekend. “We zijn zeer vereerd met deze Award. We twijfelen niet over onze kwaliteit van logistiek, want die is altijd enorm belangrijk geweest en naar onze mening na 5 edities ook voor 99% gefinetuned. We zijn verrast omdat het niet gebruikelijk is dat een kleiner festival als de onze zo’n award wint.”

Festivalchart.nl is opgericht in 2012 en is het eerste onafhankelijke online platform waar dance liefhebbers over de hele wereld kunnen stemmen op hun favoriete dance festivals en waar deze na afloop beoordeeld kunnen worden op 8 belangrijke (kwaliteits) elementen als locatie, line-up, sfeer, decoratie etc.

Op deze manier maakt de website de wildgroei aan dance festivals op een transparante manier inzichtelijk. Dance festivals met de hoogste beoordelingen komen in aanmerking voor diverse awards die niet alleen een blijk van waardering zijn voor de organisatoren, maar ze dienen ook als meetgraad voor festivalgangers over de hele wereld.

Advertentie

1 Reactie

  1. Proficiat met deze onderscheiding.
    Waar een klein dorp groot in kan zijn.
    Ga zo door.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie