Skip to content

Fabrizio gespot in Nederweert

Redactie
21 januari 2017 | 15:46

Advertentie

Niemand minder dan de bekende zanger Fabrizo uit Maastricht is vandaag gespot in het kleine café in de Kerkstraat in Nederweert. Speciaal voor het vrijgezellenfeest van uitbater Paul van der Sande was Fabrizio naar het altijd gezellige Eetcafé De Kleine Winst afgereisd.

Geheel tegen de draad in had Paul, als grote fan, dit zelf geregeld. Ondanks dat het “vrijgezellenweekend” tot in de puntjes was voorbereid, verraste hij zijn vrienden, familie en bekenden met dit optreden. Het was vanmiddag dan ook even erg onrustig in het café. Vanavond reist het gezelschap af naar Meijel om daar tot in de kleine uurtjes door te feesten.

Zanger Fabrizio ia bekend van de feesthits als “Bel Lando” en “Dat daon iech zoe gere” en natuurlijk het nummer Roetewisser. Hij weet echter ook de gevoelige snaar te raken met zijn Limbo Top 10 hit: “Sjiek is miech dat“.

Weten we het nog – het huwelijksaanzoek

De net vers uitgeroepen Prins Paul III vroeg eind november 2015 in een bomvolle zaal zijn Prinses Neeltje ten huwelijk. “Een mooier moment om mijn allerliefste ten huwelijk te vragen is er niet”, aldus Paul.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Huidinstituut Purifé viert 2jarig bestaan
Wie jarig is trakteert!
19 september 2024 | 12:00
Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39

Advertentie