Skip to content

Vrijwiligers voor TImmerdorp XXL in Budschop gezocht

Redactie
16 januari 2017 | 18:00

Advertentie

Met Hemelvaart 2017 organiseert Jong Nederland Budschop de achtste editie van haar jaarlijkse Timmerdorp. Tijdens het Timmerdorp gaan kinderen van donderdag tot en met zaterdag met hamers, pallets en spijkers timmerwoningen bouwen. In de nacht van zaterdag op zondag kunnen de kinderen zelfs blijven slapen in hun zelfgebouwde woning.

Vrijwilligers gezocht

Afgelopen jaar is de organisatie gegroeid en dus hebben ze meer vrijwilligers nodig. Vrijwilligers moeten minstens 16 jaar oud zijn. Voor Timmercoaches en Spelbegeleiders willen ze geen familie van deelnemers. “Zonder deze vrijwilligers kunnen we het Timmerdorp niet door laten gaan“, aldus de organisatie. Ze zoeken vrijwilligers voor dinsdag 23 mei t/m zondag 28 mei 2017. Geef je dus zo snel mogelijk op, dan kunnen ze alle kinderen een fantastisch Timmerdorp bezorgen! Aanmelden kan via deze link aanmelden of mail naar timmerdorp@jongnederlandbudschop.nl

Het Timmerdorp wordt gehouden aan het Rochusplein waar plek is voor 50 timmerwoningen en 300 deelnemers. Op 20 & 21 april is er een infoavond voor vrijwilligers. Op deze avond krijg je meer informatie over de verschillende taken en een taakverdeling.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie