Skip to content

Open dag Buurtzorg Nederweert (Foto’s)

Redactie
14 januari 2017 | 17:48

Advertentie

Zaterdagmiddag was er een open dag van Buurtzorg Nederweert bij Zorgboederij Bosserhof aan de Bosserstraat in Nederweert. Buurtzorg Nederweert bestaat 3 jaar en Buurtzorg Nederland zelfs 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Wethouder Henk Geraats opende de dag, Aldje Hendrikx zong voor de genodigde een paar gezellig liedjes en koor “De Peelklanken” zorgde voor een gezellige sfeer in de huiskamer van Bosserhof. Iedereen kon kennis maken met het team van Buurtzorg Nederweert en de verschillende disciplines waarin ze actief zijn of waarmee ze samenwerken.

Buurtzorg Nederweert levert in een klein team persoonlijke verzorging en verpleging thuis als je ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als je zelfstandig wilt blijven wonen. De hoogopgeleide medewerkers helpen je bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij alle mogelijke verpleegkundige handelingen op verzoek van je behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn etc.

Casemanager dementie begeleidt cliënten en hun naasten tijdens het dementieel proces. Voor al je vragen of onzekerheden kun je terecht. Tijdens de laatste fase van het leven levert Buurtzorg Nederweert zorg en begeleiding afgestemd op je wensen en situatie. Ze werken dan nauw samen met verschillende disciplines waaronder je eigen huisarts.

Altijd bereikbaar en direct contact
De medewerkers van Buurtzorg staan 24 uur per dag paraat voor de cliënt. Er zijn geen omwegen, de cliënt heeft direct contact met een van de medewerkers van Buurtzorg Nederweert. Onze medewerkers hebben inmiddels goede contacten opgebouwd met (huis)artsen, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. 

Buurtzorg Nederweert
Strateris 16a
6031 PC Nederweert
06-12638217
nederweert@buurtzorgnederland.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie