Skip to content

Last van spataderen of vermoeide benen? Kom kijken wat eraan te doen is

Redactie
5 januari 2017 | 8:30

Advertentie

Zijn die ontsierende lijnen op je benen je een doorn in het oog? Ben je die pijnlijke, vermoeide benen echt moe? Heb je je al vaker afgevraagd wat er aan je spataderen te doen is en wat daarbij komt kijken? Kom dan op woensdag 18 januari naar de informatieavond van SJG Weert over spataderen.

Tijdens de avond krijg je informatie over wat spataderen zijn en de behandelmogelijkheden. Door presentaties, maar vooral door te zien en te ervaren hoe de verschillende behandelingen verlopen. Een deel van de avond vindt plaats op de Poliklinische Operatiekamers. Er zijn demo’s van de laserbehandeling, de foam sclerosetherapie en het zwachtelen.

Ook kun je een voorproefje nemen op het duplex-echonderzoek, waarbij wordt gekeken waar de spataderen zich bevinden. De vaatlaborante maakt een korte echo van (een deel van) je been, en vertelt wat erop te zien is. Het betreft geen volledig onderzoek, maar je krijgt een duidelijk beeld van hoe het onderzoek in z’n werk gaat. Wil je naar je been laten kijken? Houd hier dan rekening mee bij je kledingkeuze; het onderbeen moet ontbloot worden.

Tijdens de informatieavond zijn een chirurg, vaatchirurg en dermatoloog aanwezig om de verschillende behandelingen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Aanmelden
De informatieavond duurt van 19.30 tot 21. 30 uur en start in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05. Het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt, inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. De toegang is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie