Skip to content

Beste klanten, nog even en het is zover!

Redactie
17 december 2016 | 10:00

Advertentie

Op zaterdag 14 januari sluit Bloemist Johan Winters de winkeldeur na 32 jaar voor de laatste keer. Ze gaan beginnen aan een nieuwe levensfase, maar niet zonder iedereen hartstikke te bedanken voor de mooie jaren dat ze voor jou, de klant, mochten werken!

We zijn in onze nopjes, omdat onze medewerkers Leonie en Ilona een nieuwe werkplek gevonden hebben bij een leverancier van ons! Toen hij hoorde van onze bedrijfsbeëindiging, zag hij de mogelijkheid hierop in te springen, zodat Budschop een bloemenzaak behoudt. Weliswaar niet in ons pand, waar rijwielservice Rob Schreurs komt, maar 50 meter verderop (aan de vijfsprong). Bloemenhuis Marcel zal medio januari zijn deuren openen aan de St. Rochusstraat 16” aldus Johan. “Danke, danke voor de mooie jaren!

Waardebonnen kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk 14 januari op bloemen en planten én ze geven 50% korting op alle losse kerstartikelen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie