Skip to content

Bel Canto Nederweert bedankt iedereen

Redactie
14 december 2016 | 9:33

Advertentie

De Nederweert zangvereniging Bel Canto wil graag alle donateurs bedanken en iedereen een Fijne Feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Bel Canto is een gemengde Zangvereniging die ontstaan is in 1945. De 40 leden van het koor zijn redelijk in gelijke verhoudingen over de 4 zangstemmen, zodat de dames- en heren- partijen goed in balans zijn. Al sinds 1987 staat het koor onder leiding van dirigent Paul Smeets. Onder zijn aansturing proberen we ons repertoire continue te vernieuwen en te verfrissen.

Jaarlijks worden er concerten gehouden, zowel in Nederweert als er buiten. Meerdere keren sloeg Bel Canto haar vleugels uit en maakte meerdaagse concertreizen naar o.a. Belgie, Duitsland, Polen en Assisi (Italie). Bel Canto is een heel gezellige vereniging die haar plaats in de Nederweerter samenleving heeft weten te veroveren, door het koor levendig en populair te houden, waaraan elk lid jong en oud, heel enthousiast meewerkt.

Ons motto is dan ook “Muziek houdt je jong“.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie