Skip to content

Kerstconcert Con Amore in Fatimahuis

Glendi
28 november 2016 | 8:30

Advertentie

Opening Fatimahuis WeertGemengde zangvereniging Con Amore houdt haar jaarlijks kerstconcert op zondag 11 december in het Fatimahuis aan de Coenraad Abelstraat 31a in Weert. Aanvang 13.30 uur.

Het Fatimahuis is een uitstekende locatie om in kerststemming te komen. Binnen kun je genieten van gebrandschilderde ramen en mozaïek. Naar verluid is dit kunstwerk met zijn 255 m² het grootste mozaïek van Nederland. Con Amore brengt hier een gevarieerd Kerstconcert in samenwerking met Jongerenkoor Equal Voices en soliste Alisa Tuasuun.

Equal Voices o.l.v. Rita Scheffers is een jongerenkoor uit Weert en zingt voornamelijk pop- en musicalmuziek, waarbij veel aandacht uitgaat naar de presentatie. Zij nemen deel aan zangactiviteiten, wedstrijden, festivals en behalen daarbij uitstekende resultaten. Soliste Alisa Tuasuun is in Weert geboren en ging op 17-jarige leeftijd studeren in Amsterdam aan het Art & Entertainment. Zij zingt bij het Zo! Gospel choir o.l.v. Berget Lewis en Shirma Rouse en maakt mooie optredens met het hoogtepunt van dit jaar, het North See Jazz festival. Samen met toetsenist Anthony Mamaril en gitarist Jarno Lopulissa maken zij muziek, die mensen raakt.

Con Amore o.l.v. Sylvia Berghs en pianist/organist Jean Pierre Steijvers met medewerking van trompettist Jan van Bommel en dwarsfluitiste Leny van de Waarenburg zullen een divers en sfeervol kerstrepertoire laten horen.

De muzikale intermezzo’s gedurende het doorlopend programma worden verzorgd door Jean Pierre Steijvers. Na afloop is er de gelegenheid om kennis te maken met de zangers onder het genot van een kop koffie/thee, wijntje etc.

Kaartverkoop € 9 via de leden van Con Amore of telefonisch via 0495 – 536 337 of 06 – 289 26 881. Meer info via www.conamoreweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie