Skip to content

Dievengilde flink actief in Nederweert

Redactie
22 november 2016 | 11:56

Advertentie

De afgelopen nachten is er op meerdere plaatsen in Nederweert-eind ingebroken. In de nacht van zondag op maandag hebben dieven een poging gedaan bij een woning aan Eind. Ze forceerde een poort waardoor er een bel afging. Deze bel bleef maar gaan waarna ze waarschijnlijk het hazepad namen. In de nacht van maandag op dinsdag hebben dieven toegeslagen bij twee woningen aan de Kruisstraat in Nederweert-Eind en één aan de Swelstraat in Leveroy. In beide gevallen was het schuurtje het doelwit.

Ook in Roggel is afgelopen nacht ingebroken in een schuurtje. Mocht je iets gezien hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Als je een verdachte situatie ziet mag je altijd 112 bellen.

Woninginbraak kan een grote impact hebben op je gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in je huis geweest, ze hebben aan je bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kun je er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in jouw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn je woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven.

Bekijk hier de tips van de politie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie