Skip to content

Damesteam Z.V.V. ’t Brökske/Eetcafé De Kleine Winst

Redactie
17 november 2016 | 20:36

Advertentie

foto-damesteam-t-brokskeBegin 2016 nam een fanatieke groep voetbalsters het initiatief om contact op te nemen met Zaalvoetbalvereniging ’t Brökske/Eetcafé De Kleine Winst. Dit om de mogelijkheid te bespreken om bij aanvang van seizoen 2016/2017, in september van dit jaar, deel te gaan nemen aan de zaalvoetbalcompetitie voor dames bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

Het initiatief werd door de vereniging enorm gewaardeerd. Tevens was het een unieke kans om voor het eerst in haar 30-jarige bestaan een damesteam te mogen verwelkomen. Het team en de vereniging is dan ook trots op het feit dat het logo van team- en shirtsponsor Hermans Dakwerken uit Nederweert op de tenues prijkt.

De start van ’t Brökske/Eetcafé Vrouwen 1 mag zeer succesvol worden genoemd. Na vijf speelrondes staat het team met twaalf punten op een tweede plek in de competitie. De nummer één heeft eveneens vijf wedstrijden gespeeld en ook twaalf punten verzameld. Echter staan ze op basis van het doelsaldo op de eerste plaats.

Op zaterdag 26 november staat de topper tegen koploper FSG uit Sittard op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Bengele te Nederweert. Aanvang 18.00 uur. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om het team aan te moedigen en in actie te zien in de strijd om de eerste plaats.

Advertentie

1 Reactie

  1. Heel goed voor de sport in het Nederweertse.

    Succes dames!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie