Skip to content

Rabobank verdeelt 100.000 euro in de regio

Redactie
31 oktober 2016 | 22:48

Advertentie

rabobank-samen-sterk-1Maandag 31 oktober maakte Rabobank Weerterland en Cranendonck de uitslag bekend van de sponsoractie Rabobank Samen Sterker. De Rabobank keerde 100.000 euro uit aan 423 verenigingen.

De meeste stemmen en dus het hoogste bedrag ging naar Ouderenvereniging St. Willibrordus uit Stramproy. Op de tweede plaats eindigde het Franciscus Hospice uit Weert en de derde plaats is voor het Toon Hermans Huis uit Weert. Rabobank Weerterland en Cranendonck steunt het verenigingsleven op diverse manieren. In het sponsorprogramma Samen Sterker bepalen de leden van de Rabobank middels stemmen welke verenigingen een bijdrage krijgen.

6.452 leden van de Rabobank, 36% van het totaal aantal leden, hebben hun stem uitgebracht op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

De top 50 heeft de uitslag vernomen tijdens de finaleavond op 31 oktober. De overige verenigingen worden per e-mail geïnformeerd over het verdiende bedrag. De volledige uitslag is later deze week te bekijken op www.rabobank.nl/weert.

Foto: WeertdeGekste

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie