Skip to content

De volgende stap voor Fauve en Roeland van Dansrijck

Redactie
26 oktober 2016 | 16:00

Advertentie

dansrijck-fauve-1Een goede twee jaar geleden opende Dansrijck aan de Kerkstraat in Nederweert haar deuren. Een dansschool die een breed programma wilde gaan aanbieden op een grote en een iets kleinere dansvloer. Ruimte zat! Inmiddels loopt het vijfde seizoen en hebben steeds meer mensen uit Nederweert en de wijde omgeving hun weg naar Dansrijck gevonden.

De volgende stap voor Fauve en Roeland

Dit heeft Roeland en Fauve, de eigenaren van Dansrijck, doen besluiten om de mogelijkheden die hun pand biedt nog optimaler te gaan benutten en een tweede grote dansvloer aan te leggen. Deze wordt in de herfstvakantie, als er even geen dansactiviteiten bij Dansrijck zijn, gerealiseerd. Vanaf 31 oktober zullen onder andere de salsa- en swingdansers, streetdancers en balletcursisten dan meer ruimte hebben om hun hobby te beoefenen. Fauve: “We merken dat onze kleine zaal voor bepaalde cursussen te klein geworden is. Met name voor onze rock & roll-, salsa- en balletcursisten is het vaak passen en meten geweest. We waarderen het dat iedereen zich altijd heeft geschikt in de beschikbare ruimte, maar we vinden dat het nu tijd is om onze dansers letterlijk meer bewegingsvrijheid te geven.” Roeland voegt daaraan toe: “Dit biedt ons ook de kans om ons cursusprogramma uit te breiden, zoals onder andere onze salsadocent en onze streetdance-instructrice graag zouden zien. We hadden eerder eenvoudigweg de ruimte niet, maar dankzij goed overleg met de eigenaar van het pand hebben we daarvoor een constructieve oplossing gevonden.

De nieuwe ruimte is natuurlijk ook te huur voor derden. Ze nodigen je uit om vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden te informeren. Wil je meer informatie over Dansrijck en de activiteiten? Kijk voor het volledige rooster en cursusaanbod op www.dansrijck.nl of bel: 0495 586 555.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie