Skip to content

Lisanne start haar eigen Skinz!

Redactie
14 oktober 2016 | 18:00

Advertentie

lisanne-maas-skinz-nederweert-1Skinz is een schoonheidssalon gevestigd in Nederweert. De salon op Tichelveld 41 in Nederweert wordt sinds kort gerund door 23-jarige Lisanne Maas. Lisanne is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heeft daarna de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd aan het Summa College in Eindhoven.

Lisanne start haar eigen Skinz!

Voordat ze aan de opleiding begon, had ze de droom om ooit haar eigen salon te starten. Ze pakte deze met beide handen aan en wil er een groot succes van maken. Door middel van een eigen naam, logo en huisstijl heeft Lisanne de eerste stappen gezet.

De behandelingen waar Lisanne zich in heeft gespecialiseerd hebben betrekking op verbetering van de huidconditie. Huidverbetering heeft altijd al haar aandacht en interesse gehad en is iets waar ze haar passie voor het vak in kwijt kan. Lisanne vindt het een uitdaging om de huid zo optimaal te behandelen. In de toekomst wil ze zich verder specialiseren in het huidverbeterende aspect van het vak. Lisanne is alweer een stapje dichterbij, want begin 2017 start ze met de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste. Dit gaat ze doen om zo haar kennis te verdiepen en klanten nog beter te kunnen behandelen en adviseren.

Nouvital is het merk waar Lisanne in haar salon de behandelingen mee uitvoert. De behandelingen waarvoor je bij Skinz! terecht kunt zijn: Gezichtsbehandelingen | Acne behandelingen | Ontharen | Visagie | Gellak | Massage’s | Verven van wimpers/wenkbrauwen.

Ben je benieuwd en wil je graag meer informatie met betrekking tot behandelingen, producten, prijzen, het maken van een afspraak, leuke acties en nog veel meer? Bezoek dan eens de facebookpagina van Skinz! en volg deze om zo op de hoogte te blijven van alles wat Lisanne doet. Ook kun je contact met haar opnemen door een mailtje te sturen.

Skinz! behandelt op afspraak zowel overdag als s ‘avonds!
Telefoon: 06 – 27264091
E-mail: skinznederweert@hotmail.com
Facebook: skinznederweert

WINACTIE:
Like de facebookpagina van Skinz!, deel het bericht en je maakt kans op een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling ter waarde van € 35 ! De winnaar wordt bekendgemaakt als het aantal likes is gehaald op de pagina van Skinz!

Haal het optimale uit je huid bij Skinz!

Advertentie

5 Reacties

  1. Heeel veel succes Lisanne!

    • Dankjewel!

  2. Veel succes!
    Is er ergens een prijslijst te vinden?

    • Helaas nog geen prijslijst online. Stuur mij anders even een berichtje/mailtje dan geef ik graag antwoord op jou vraag.

  3. Lisanne heel veel succes en tot gauw.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie