Skip to content

Kleinschalige hoorzorg met aandacht

Redactie
14 oktober 2016 | 10:00

Advertentie

  • hoorkliniekHet aantal mensen met gehoorproblemen neemt nog steeds toe. Gelukkig zijn er veel audicienbedrijven in Nederland en is hoorzorg bereikbaar voor iedereen. Maar waar kun je het best terecht?

Met zo’n 3,4 miljoen verzekerden is CZ een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. Om de zorg betaalbaar en kwalitatief te kunnen houden, werkt de verzekeraar samen met een geselecteerde groep audiciens. Recent deed CZ onderzoek naar de tevredenheid van haar klanten over die audiciens. Middels een enquête konden ze kenbaar maken hoe zij de dienstverlening ervaren. De bedrijven werden beoordeeld op klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en verleende service.

Kleinschaligheid, aandacht en kennis
De ruim 125 HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De audicienbedrijven maken geen deel uit van een landelijk opererende keten maar worden gerund door onafhankelijke audiciens. De zelfstandige ondernemers dragen kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis hoog in het vaandel.

erkend-audicienstarhoorprofsDe groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod. Verzekeraar CZ werkt samen met de HoorProfs audiciens. De aanpak blijkt te werken: de groep werd in 2012 door de Consumentenbond reeds uitgeroepen tot de beste audiciens van Nederland. Uit de enquête van CZ blijkt dat ook CZ-klanten de HoorProfs weten te waarderen. Voor de dienstverlening van de audiciens werd een gemiddeld rapportcijfer van 8,9 genoteerd.

HoorProfs bij jou in de buurtKies je ook graag voor tevredenheid? Wil je de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 125 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje bij je in de buurt. In Nederweert kun je terecht bij Oorzaak Hoorkliniek in de Brugstraat/Staat in Nederweert.

Als het om hoorzorg gaat is persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Onze klanten weten dat al jaren. Maar het is tóch goed om het eens van een ander te horen. De Consumentenbond riep HoorProfs uit tot beste audiciens van Nederland. De klanten van CZ gaven onze dienstverlening een 8,9. “Ons geheim? We nemen gewoon de tijd voor u en geven u de keuze uit álle merken hoortoestellen. Zo vinden we altijd de hooroplossing die het best bij u past” aldus Anita.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie