Skip to content

Unieke protector in de wasstraat van Bubbles

Redactie
13 oktober 2016 | 19:00

Advertentie

bubbles-carwash-2016Bij Bubbles-Carwash innoveren ze gewoon door. Twee jaar na de opening van de nieuwe wasstraat richten ze zich deze keer vooral op “blinkende auto’s”.

Wij van Bubbles Carwash houden van schone en blinkende auto’s, wij poetsen schitterende auto’s en wij maken ze van top tot teen weer spik en span” aldus Paul Ketelaers. “De afgelopen 2 jaar hebben we veel tijd en energie gestoken in het uitbreiden van onze poetsafdeling denk o.a. aan speciale hoogglans waxen of glascoatings. Daarnaast stelde we ons zelf de vraag; wat of hoe kunnen we deze glans creëren op snelle manier en daarnaast langer behouden“.

logo-unikaAfgelopen jaar kwamen Paul en Angela het merk UNIKA tegen. Een protector voor in de wasstraat met een perfecte glans en voeding voor de lak van de auto. “Met dit in ons achterhoofd zijn wij op verschillende plaatsen gaan kijken en zijn verbluft van het resultaat” aldus Paul.

Als je 70 km/u rijdt vliegen de druppels van je ramen. De auto is water-en vuilafstotend voor een langere periode. Na veel proberen en onderzoeken hebben ze bij Bubbles-Carwash gekozen om deze protector ook in hun wasstraat te gebruiken. Uniek in de omgeving.

Om dit te laten zien was je je auto de maand oktober tegen een zeer extra scherp tarief. Zien is geloven! Kom langs en het team van Bubbles-Carwash informeert je graag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie