Skip to content

Voordelige BHV lessen dicht bij huis

Redactie
3 oktober 2016 | 13:00

Advertentie

bhv-lessen-1Stichting Hulpverleningsopleidingen Nederweert richt zich met haar cursusaanbod op bedrijven en organisaties in Nederweert. Vaak zijn de BHV-er de eigenaar of een vaste medewerker die overdag weinig tijd heeft en de noodzakelijke cursussen in de avonduren wil volgen. Hier speelt de SHN op in door cursussen en herhalingslessen in de avonduren te organiseren in Nederweert zodat de cursisten niet ver hoeven te rijden.

De cursisten vinden het fijn om met andere mensen uit Nederweert de cursus te volgen. Bovendien zijn bijna alle instructeurs afkomstig uit Nederweert en dat voelt vertrouwd. De instructeurs worden geleverd door de brandweer of door de EHBO vereniging. Daardoor is de kwaliteit gewaarborgd. Omdat de cursussen ’s avonds gegeven worden en omdat het dichtbij is, zijn de totale kosten relatief laag.

De jaarlijkse herhaling omvat 2 avonden van 19.30 uur tot 22.30 uur. De tarieven van de SHN zijn concurrerend. Als cursisten al een geldig EHBO-diploma hebben, krijgen ze daarvoor vrijstelling en hoeven ze maar één avond per jaar een les te volgen.

Er worden ook regelmatig nieuwe cursussen gehouden. Deze duren 4 avonden. Inschrijven voor een cursus of herhalingsles is voor iedereen die minimaal 16 jaar is, mogelijk. Ga voor meer informatie naar www.shn-nederweert.nl.

bhv-lessen-2

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie