Skip to content

Ton geniet van zijn werk

Redactie
20 september 2016 | 18:00

Advertentie

Foto Studio Ton Nederweert-1Het vak van fotografie is Ton van huis uit met de paplepel ingegeven. “Mijn vader Piet Bongers begon namelijk eind jaren 60 in Heythuysen een fotozaak die tot op heden nog steeds wordt gerund door mijn zus en zwager. Hiervan hebben we onlangs het 50-jarig bestaan mogen vieren”, vertelt een enthousiaste Ton. Na 20 jaar in Maarheeze een fotozaak te hebben gehad, is hij nu alweer bijna drie jaar op de Brugstraat in Nederweert te vinden, naast ijssalon Florence. Ton heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van fotografie, lijsten en alles wat daarbij komt kijken.

Pasfoto’s maken is een vak apart
Pasfoto’s maken is een bijzondere bezigheid. De meeste mensen staan hier wat negatief tegenover. Het lijkt een simpel fotootje, maar er komt meer bij kijken. Een misverstand is dat een pasfoto zonder bril moet. Dit klopt niet, een pasfoto mag WEL met bril op. Je moet natuurlijk wel de vaardigheid hebben om dat te kunnen.

In zijn studio kun je altijd terecht voor het maken van gecertificeerde pasfoto’s voor bijvoorbeeld je rijbewijs, paspoort of andere identiteitsdocumenten. Ze zijn direct klaar en met de hoogste kwaliteit. Bij Fotostudio Ton zit er altijd een gratis vergroting bij. Leuk om weg te geven!

Verfrissende portretten en fotoreportages
Fotostudio Ton is al meer dan 20 jaar hét adres voor verfrissende portretten en fotoreportages. Iedere dag staat Ton met veel enthousiasme in zijn winkel annex fotostudio. In de studio én op locatie probeert hij zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet te komen om de foto’s nét dat beetje extra mee te geven. In de studio kunnen tot maximaal 25 personen creatief opgesteld worden. Een fotoshoot op lokatie of bij mij in de studio is ook mogelijk op zondag (zonder extra kosten).

Bij de winkel in de Brugstraat kun je zelf bestanden afdrukken op de Kodak Kiosk. Klaar terwijl je wacht én met een hoge kwaliteit. En mocht het niet lukken dan helpt Ton graag een handje mee.

Naast zijn passie voor fotografie heeft hij zich ook gespecialiseerd in het vervangen van horloge batterijen.  Blijft je klokje stilstaan en zijn de batterijen leeg, dan kan hij deze professioneel  vervangen. En ook hier geldt: klaar terwijl je wacht!

Tip! Naast inlijstwerk en passe-partouts kun je er ook terecht voor foto op canvas, glas, aluminium en hout. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie