Skip to content

Muzikale middag bij Buitencentrum De Pelen

Redactie
17 september 2016 | 11:00

Advertentie

2 of DiamondsOp zondag 18 september is er een muzikale middag bij Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van De Groote Peel. Om 13.30 en 15.00 speelt 2 of Diamonds in het overdekte Amfitheater en van 14.00 tot 15.00 uur kunnen wandelaars in De Groote Peel genieten van een Openluchtconcert van de Ospelse Harmonie Melodie der Peel. Ze speelt op het grasveld bij de Peelboerderij. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Peelpodium met 2 of Diamonds
Liefhebbers van rock & roll, country, Americana en pop kunnen voor of na een wandeling in De Groote Peel een plekje zoeken op het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Daar brengt 2 of Diamonds een gevarieerd repertoire bestaande uit een mix van genoemde muziekstijlen, klein en in een eigen akoestisch jasje. Op het peelpodium spelen ze met een extra percussionist en meerstemmige zang. Een grote verscheidenheid aan nummers van onder andere Elvis Presley, Buddy Holly, Norah Jones, Johnny Cash tot Room Eleven, Anouk, en Lisa. Een rijkelijke mix dus met vast een aantal ‘oh ja’ momentjes.

Openluchtconcert Melodie der Peel
De Ospelse Harmonie van Melodie der Peel houdt een Openluchtconcert in het Nationaal Park De Groote Peel. Ze presenteren een gevarieerd programma. Het concert vindt plaats op het grasveld voor De Peelboerderij, de dependance van het Buitencentrum bij de ingang van het gebied. Wandelaars kunnen bij aanvang of aan het einde van een wandeling genieten van muzikale klanken uit diverse landen. Het concert dient mede ter voorbereiding op het grootse najaar concert van Melodie der Peel dat op vrijdag 28 oktober tijdens de Oktoberfeesten in Ospel plaatsvindt.

Het Peelpodium van De Pelen is gezellige muziek midden in de prachtige natuur van de Groote Peel. Staatsbosbeheer biedt muzikanten uit de omgeving van De Pelen een podium om te spelen voor eigen publiek. De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Let op: het optreden van de Harmonie gaat niet door als het regent! De voorstelling van 2 of Diamonds in het Amfitheater is overdekt dus gaat bij slecht weer wél door.

Voor of na de voorstelling lekker wandelen in De Groote Peel
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een muziekvoorstelling kun je dus een heerlijke wandeling maken in dit unieke natuurgebied. Er zijn drie uitgezette wandelroutes waarvan er ook één (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Perfect te combineren met een hapje en drankje op het gezellige terras van de Peelkiosk. Kijk voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie