Skip to content

Probeer een sport tijdens de Nationale Sportweek!

Redactie
16 september 2016 | 12:51

Advertentie

Sporthal NederweertMorgen is het zover: De Nationale Sportweek gaat van start! De Nationale Sportweek (17-25 september) heeft als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Tijdens de Sportweek in september vieren we in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Tijdens de Sportweek openen in Nederweert vele beweegaanbieders hun deuren en verzorgen open trainingen. Het biedt de inwoners van Nederweert de uitgelegen kans om eens kennis te maken met een sport/beweeggroep. Daarnaast biedt het beweegaanbieders de mogelijkheid zichzelf en de sport te promoten en te laten zien hoe leuk het bij hen is!

Jeugd
Turnen, danceballet, handboogschieten, voetbal, G-judo, karate en nog veel meer! Voor de jeugd is er ook dit jaar weer een breed aanbod aan sport- en beweegactiviteiten samengesteld tijdens de Nationale Sportweek. Alle basisschoolkinderen (groep 1 t/m 8) hebben een sportboekje (bit.ly/2cXdUD5) ontvangen waarin alle sportaanbieders staan die tijdens de Sportweek hun training openstellen. Geef je dus nog snel op! Want vol = vol.

Senioren
Voor het eerste jaar kunnen ook alle 60plussers deelnemen aan de Sportweek. Alle 60 tot 85 jarigen hebben een brief thuis ontvangen met informatie. Ook zij kunnen gratis en vrijblijvend kennis maken met diverse beweegaanbieders. U kunt vrijblijvend kennis maken met badminton, beugelen, yoga, volksdansen, nordic walking, koersbal, handboogschieten en nog véél meer! Een digitaal boekje met het volledige Beweegaanbod van Senioren vindt u op de website van de gemeente Nederweert bij “Zorg-Welzijn-Jeugd-Senioren’(bit.ly/2cXdAnU). Onder andere bij de bibliotheek, het gemeentehuis, artsen, fysiotherapeuten, PSW en Land van Horne liggen boekjes.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Nationale Sportweek voor de jeugd kunt u contact opnemen met Combinatiefunctionaris Erwin Maas e.maas@vorkmeer.nl Voor senioren kunt u contact opnemen met Beweegcoach Myrna van der Weerden m.vanderweerden@landvanhorne.nl Volg Sport Nederweert op Facebook en Twitter voor het laatste actuele nieuws.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie