Skip to content

5 jaar Toon Hermans Huis Weert e.o.

Redactie
16 september 2016 | 14:59

Advertentie

Toon Hermans Huis Weert bestaat 5 jaarHet Toon Hermans Huis Weert e.o. bestaat dit jaar vijf jaar. Een moment om bij stil te staan. In die vijf jaren kreeg het Huis meer dan 9000 bezoeken. Toch blijkt nog steeds dat veel mensen nog aarzelen om het inloophuis in de Graaf Jacobstraat in Weert te bezoeken. Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober geeft het Toon Hermans Huis in het Munttheater door middel van een unieke Theatershow een kijkje in het inloophuis. Zodat iedereen kan zien wat het Toon Hermans Huis te bieden heeft. Een flitsende aaneenschakeling van bijzondere optredens en prachtige muziek. Van Queen tot de Dijk, van rap tot rock.

Maar liefst 14 bekende zangers en zangeressen en (inter)nationale topmusici als Franck van der Heijden en Rogier van Wegberg brengen een show met bekende Nederlands- en Engelstalige popsongs. De bezoekers maken zo op een verrassende wijze kennis met het Toon Hermans Huis. De bekende entert(r)ainer en gastheer Richard de Hoop verlaagt drempels en neemt u mee in een achtbaan van emoties. De productie is in handen van een aantal makers van de succesvolle voorstelling Rogstaekers, de Legende.

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is een inloophuis voor iedereen die met kanker te maken krijgt en naasten, familieleden, vrienden, kennissen en nabestaanden. Naast de directe medische zorg bij kanker blijkt dat er een grote behoefte is aan psychosociale hulp. Daarin voorziet het Toon Hermans Huis. Het Huis kent geen betaalde krachten en wordt gerund door vijftig geschoolde vrijwilligers die allerlei activiteiten organiseren. Als gastvrouw of –heer of als aanbieder van wellnessbehandelingen, yoga, wandelen, beeldhouwen en schilderen en nog veel meer. Mensen kunnen ook gewoon binnen lopen om geheel vrijblijvend kennis te maken en een kopje koffie te drinken. Het is een inloophuis om te praten en te zwijgen, te lachen en te huilen.

Theatershow
Toon Hermans Huis, de Theatershow wordt gehouden in het Munttheater in Weert op zaterdagavond 8 oktober om 20.15 uur en zondagmiddag 9 oktober om 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 29,50 pp., inclusief pauzedrankje en-hapje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.munttheaterweert.nl of via de Theaterkassa en telefonisch: 0495 513575. De opbrengst, na aftrek van de kosten, komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Weert e.o..
Voor meer informatie kijk ook op: www.toonhermanshuisweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie