Skip to content

Reüniereis Praag voor oud-leerlingen Philips van Horne

Glendi
14 september 2016 | 17:00

Advertentie

Praagreis met John GeritsJohn Gerits, docent Muziek aan de Philips van Horne en Het College in Weert gaat met pensioen. Gerits geniet als docent vooral bekendheid vanwege de muziekreizen naar Praag die hij eens per twee jaar organiseerde voor zijn leerlingen. Omdat hij in de dertig jaar dat hij deze reis maakte veelvuldig van oud-leerlingen hoorde hoe geweldig zij deze reis destijds vonden, nodigt hij alle oud-leerlingen uit om nog eenmaal onder zijn begeleiding de Tsjechische hoofdstad te bezoeken.

De reüniereis vindt plaats van woensdag 26 t/m zondag 30 april 2017 en kost € 549 per persoon. Vervoer per luxe touringcar van Weert naar Praag, verblijf in 4-sterren hotel Diplomat, diners met live muziek en diverse excursies zijn bij deze prijs inbegrepen. Het programma beslaat de hoogtepunten van dertig jaar Praagreizen. Bezoek aan opera en discotheek ontbreken uiteraard niet. Vanzelfsprekend is er ook tijd ingeruimd om herinneringen op te halen met elkaar.

De muzikale excursiereis naar Praag is bedoeld voor alle oud-leerlingen die in de afgelopen dertig jaar deze stedentrip met John Gerits hebben gemaakt en deze willen herbeleven. Oud-leerlingen die eindexamen Muziek hebben gedaan, maar in hun middelbare schooltijd de Praagreis niet meegemaakt hebben, zijn eveneens welkom om deel te nemen. Tevens is het voor de deelnemers ook mogelijk om hun partner mee te nemen, zodat hij of zij ook de bijzondere sfeer van deze Praagreis kan ervaren.

Aanmelden kan t/m zondag 30 oktober via figaro@figarosconcertreizen.nl. Via dit adres kun je ook meer achtergrondinformatie verkrijgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie