Skip to content

Strijden tegen kanker met hulp van de natuur

Redactie
13 september 2016 | 10:00

Advertentie

Groenten fruitWelvaartsziekten zijn aan de orde van de dag. Met name kanker eist gigantisch veel slachtoffers. De Haarlemse arts Hans Moolenburgh heeft gedurende 50 jaar een schat aan ervaring opgebouwd in het bestrijden van deze ziekte met hulp van de natuur. Daarbij spelen voeding en supplementen een centrale rol.

Zaterdag 1 oktober verzorgt Hans Moolenburgh, die ondanks zijn leeftijd van 91 jaar nog bruist van energie, een presentatie in Ospel over het thema “Kanker toen en nu.” Ook zal hij uitgebreid aangeven hoe we ons tegen deze ziekte kunnen wapenen. Moolenburgh schreef diverse boeken, zoals “U kunt veel meer dan u denkt”. Daarin zet hij uiteen hoe moderne technieken en producten – van onzichtbare straling tot geraffineerde suikers – een negatieve invloed op de gezondheid van ons en onze kinderen uitoefenen. Ook geeft hij iedere ouder de middelen in handen om zijn of haar kind gezond op te laten groeien.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Haaze-Hoof, Aerthijsplein 3 in Ospel. Aanvang 13.30 uur., reserveren via de winkel op de website van mmv, www.mmv.nl. Voor vragen met betrekking tot de reservering kunt u contact opnemen met MMV 0172-497944 (op werkdagen tussen 9 en 13), of via de mail elke@mmv.nl.

De bijeenkomst gaat uit van patiëntenorganisatie MMV, de vroegere Moermanvereniging. MMV, die de laatste jaren fors groeit, maakt zich sterk voor de niet-toxische (niet-giftige) tumortherapie. Tijdens de bijeenkomst zal de patiëntenorganisatie voor belangstellenden gratis informatie beschikbaar stellen. Zie verder mmv.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Gezond eten, niet roken en voldoene bewegen is prima omdat je je dan ook beter voelt. Maar zeggen dat je een alternatieve ‘geneeswijze’ tegen kanker hebt is kwakzalverij. Deze club speelt in op angsten en onzekerheden bij mensen, Foei! Kanker kan iedereen treffen en is zeker geen kwestie van eigen schuld.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie