Skip to content

Gezellig dansen bij Dansrijck

Redactie
4 september 2016 | 20:37

Advertentie

Open dag Dansrijck Nederweert-13Zondagmiddag kon er gedanst worden tijdens de open dag bij dansschool Dansrijck in Nederweert. Iedereen kon proeven aan het uitgebreide dansaanbod wat Fauve en Roeland met hun team te bieden hebben.

Er waren diverse docenten en cursisten aanwezig om toelichting te geven en er werd natuurlijk volop gedanst. Of het nu om gezelligheid zoals STIJLDANSEN, ROLSTOELDANSEN of SALSA, om sportieve, dynamische dansen zoals STREETDANCE, HIPHOP of ZUMBA, of om de klassieke dansstijlen zoals BALLET en MODERN gaat, Dansrijk biedt al deze dansvormen in groepsverband aan. Het aantal cursisten groeit gestaag, ook voor de cursus DANSFIT, waarbij conditie, uithoudingsvermogen, balans en houding centraal staan.

Ook DANSSPORTERS kunnen bij Dansrijck terecht. Diverse nationale en internationale wedstrijdparen hebben hun weg naar Nederweert gevonden en ook een aantal inwoners van Nederweert heeft de danssport inmiddels leren kennen.

Bekijk hier het complete programma.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ook ik heb 20 minuten moeten wachten voor een oversteek en was daardoor 15 min. te laat op een feestje. Prachtig, dat er zo’n tocht georganiseerd wordt. Ik heb met plezier gewacht. Ik zag dat bord met stiltegebied ook en dat je niet mocht claxoneren. Ik dacht dat het er voor de grap stond, omdat ze luid toeterend door Nederweert reden. Ik begrijp de mensen niet, die daar iets tegen hebben. Mijn pet af voor de bedrijven en de chauffeurs, die zoiets mogelijk maken.
    Volgend jaar weer, want de deelnemers genieten.
    Groetjes
    Gonny van Herten


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie