Skip to content

Probeer vrijblijvend 10 groepslessen of ProgressFitness lessen

Redactie
30 augustus 2016 | 17:16

Advertentie

SportivaLife NederweertVind je sporten belangrijk, maar vind je het niet altijd even leuk? Dan is een groepsles misschien iets voor jou! In een groep beweeg je op een leuke manier, zodat je goed beweegt, en sporten leuk blijft. Voor slechts €32,49 kun je bij SportivaLife Nederweert vrijblijvend 10 groepslessen naar keuze bijwonen. Probeer eens een les Zumba, Spinning, of Yoga! Of maak kennis met onze nieuwe kick & punch lessen. je kunt 10 verschillende lessen proberen, of gewoon 10 keer meedoen met jouw favoriete les.

SportivaLife Nederweert

De 10-strippenkaart is ook te gebruiken voor Progress Fitness lessen. Progress Fitness is een effectieve trainingsmethode die voor iedereen toegankelijk en veilig is. SportivaLife Nederweert  traint in kleine groepen, onder begeleiding van een Personal Trainer. Je traint binnen één uur jouw volledige lichaam op uitdagende apparatuur en met tal van functionele Fitness Tools. Alle trainingen zijn uitdagend en bevatten competitieve elementen.

Om voor iedere sporter een toepasselijk programma te bieden, hebben ze zich aanbod opgesplitst in vier programma’s. Na een persoonlijke intake, wordt er samen met jou gekeken welk programma het beste bij jou past.

Een 10-ritten stempelkaart kun je binnen de actieperiode kopen aan de informatiebalie in Nederweert. De kaart kun je gebruiken totdat je jouw 10 lessen hebt verbruikt. De kaart is verkrijgbaar voor een eenmalig bedrag van €32,49 en een ledenpas ter waarde van €7,50. De rittenkaart is vrijblijvend te gebruiken, er zijn geen kleine lettertjes. Mocht je besluiten lid te willen worden van SportivaLife, dan hoef je geen nieuwe ledenpas aan te schaffen. Bel voor meer informatie en mogelijk aanvullende voorwaarden naar SportivaLife Nederweert op 0495-460600.

De openingstijden van SportivaLife Nederweert
Maandag t/m donderdag: 08:00 tot 22:00 uur
Vrijdag: 08:00 tot 21:00 uur
Zaterdag & zondag: 09:00 tot 13:00 uur

Meer informatie over SportivaLife vind je op www.SportivaLife.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie